Reisaanbieders - Cityfan

Op citytrip? Reis met boot, bus, trein... of vlieg naar je favoriete stad!

Fotoheader Reisaanbieders

Zoveel mensen, zoveel wensen en dat geldt ook voor de manier reizen. Wil je comfortabel reizen en hoef je niet op de prijs te letten, of is prijs juist wel belangrijk? Houd je van vliegen of juist niet. Allemaal dingen om rekening mee te houden bij het boeken van een citytrip.

We hebben een aantal reisaanbieders geselecteerd die verschillende manieren van reizen aanbieden. Sommige bieden alleen het vervoer aan, bij anderen is het mogelijk om samen met je reis ook direct een accomodatie te boeken. In veel gevallen kan dat rechtstreeks op de website, maar soms hebben ze ook nog reisbureaus waar je naar toe kunt. Onderstaande reisaanbieders zijn allemaal lid van de ANVRSGR, het Calamiteitenfonds en als je met de bus reist, aangesloten bij Stichting Keurmerk Touringcarbedrijf. 

NS HiSpeed

Via NS Hispeed kun je een treinreis en eventueel hotel boeken naar verschillende Europese steden.

Bolderman Excursiereizen

Bolderman biedt citytrips per bus aan naar Londen, Berlijn, Parijs, Praag, Rome en dichter bij huis Brugge, Gent, Oostende. Heeft in 2012 Zoover Awards gewonnen voor zowel beste als populairste aanbieder van stedentrips.

1-reizen

1-reizen richt zich op stedentrips en weekendjes weg met de bus voor superlage prijzen. Vooral gericht op steden als Parijs, Londen, Berlijn en Praag. 1-reizen is aangesloten bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds. 

D-reizen vergelijkt iedere dag de prijzen van Nederlandse reisorganisaties en luchtvaartmaatschappijen. Ze beweren dat dankzij deze PrijsCheck® je nooit teveel betaalt. Vind je een vliegticket met dezelfde voorwaarden ergens anders goedkoper, dan betaalt D-reizen het verschil terug.

Peter Langhout Reizen

Peter Langhout Reizen biedt busreizen aan naar Europese steden als Londen, Parijs, Berlijn met hotelovernachtingen. Van heel goedkoop tot wat duurder.
Lid van ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds, Stichting Keurmerk Touringcarbedrijven.

Effeweg.nl

Bezoek met Effeweg.nl de mooiste steden van Europa. Maak een busreis en geniet van steden als Brussel, Berlijn, Londen, Parijs, Kopenhagen, Luxemburg of Praag. Won in 2011 Zoover Awards voor 'beste stedentripaanbieder' en 'populairste stedentripaanbieder'. Lid van SGR, Calamiteitenfonds, Stichting Keurmerk Touringcarbedrijven.

Stip Reizen

Via Stip Reizen boek je een stedentrip naar Antwerpen, Brussel, Praag, Berlijn, Marrakech, Istanbul en meer (Europese) steden met een vaak gunstig geprijsd aanbod van 3-sterren tot 5-sterren accommodaties. Stip Reizen is lid van ANVR, SGR, het Calamiteitenfonds en de IATA.

Van Nood Reizen

Van Nood Reizen heeft als slogan 'onbetwist de stedenspecialist'. Ze organiseren bus- of vliegstedenreizen naar voornamelijk Europese steden. Lid van de ANVR, SGR, Calamiteitenfonds, Stichting Keurmerk Touringcarbedrijven.