Koffers & tassen - Cityfan

Binnenkort op citytrip? Shop hier je tas of koffer!

Kies je webshop voor een koffer of tas | Foto: KatB Photography
Foto: KatB Photography

Of je nou een weekendje weg of op een langere citytrip gaat, een goede weekendtas of koffer is onmisbaar.

Voor koffers geldt dat je moet bepalen of je een harde of zachte koffer wilt. Bedenk dat een zachte, flexibele koffer beter meegeeft en je er dus meer spullen in kwijt kunt. In een harde koffer daarentegen blijven je kleren weer netter. Een lichtgewicht koffer op wieltjes is natuurlijk sowieso het handigst. Tegenwoordig zie je steeds meer koffers met vier in plaats van met twee wielen, de zogenaamde 'spinners'. Superhandig, want je duwt ze, als het ware met één vinger, in de juiste richting. Neem je kostbare sieraden of dingen als een laptop of een Ipad mee, dan is een slot op je koffer niet overbodig; ze zijn er met sleutel of cijfercombinatie.

Hieronder hebben we een selectie gemaakt van webshops die reisartikelen aanbieden. De ene shop is gespecialiseerd in koffers, terwijl de ander zowel koffers als handtassen, beautycases, toilettassen, shoppers, portemonnees en onmisbare reisaccessoires als paraplu's in het assortiment heeft.

Kies tenslotte je stijl: sterk en degelijk, modern, trendy, hip of vintage!

Kofferonline.nl is officieel dealer van topmerken als Samsonite, Travelite, Eastpak,  Berba, Blunt, Camel active, Dakine, Decent, Plevier, Secrid, Thule en vele andere merken.


NAAR SHOP >
Kofferonline.nl

Bekijk de collectie reiskoffers, handbagage en reistassen van merken als Rimowa, Samsonite, Eastpak, March 15 en Antler.

NAAR SHOP >
Kofferweb.nl

Tasorganizers in kleine oplages gemaakt in vele vrolijke kleuren, maten en designs voor een opgeruimde handtas. Nu ook eigen tassen en accessoires.

NAAR SHOP >
Tasjeintas.nl

9 Straatjesonline.com

De mooiste selectie tassen uit de Amsterdamse Negen Straatjes vind je online in de officiele webshop van de 9 Straatjes. O.a. Hester van Eeghen, Mimic Copenhagen, My Brand, Donchoo, GMZ Collection, Dutchies, Smaak en Cowboysbag.

NAAR SHOP >
9Straatjesonline.com

webshop Bagazoo.com

Bagazoo is ontstaan vanuit een passie voor reizen. Vandaar de steeds wisselende collecties en nieuwe merken. O.a. Envirosax, Moleskine, Airlines Originals, Bjorn Borg, Converse,  Puma, Room Seven, Samsonite, Titan, Travelite.

NAAR SHOP >
Bagazoo.com

Webshop Gavetas.nl

Bij Gavetas.nl vind je trendy tassen voor elk budget. Een aantal merken zijn Axel David, Bagsac, Brunotti, Bulaggi, Burkely, DanielRay, Lief!, Merel en By Frederiek.

NAAR SHOP >

webshop Tas.nl

Tassen en nog eens tassen vind je op Tas.nl; van bekende en minder bekende merken. Voorbeelden zijn Berba, Esprit, Björn Borg, Brunotti, Spikes and Sparrow, Supertrash en Pip Studio Tassen.

NAAR SHOP >
Tas.nl

webshop Luccy.nl

Op Luccy.nl vind je de nieuwste trends online op het gebied van fashion & lifestyle. Behalve mode, beauty en schoenen ook tassen, koffers en andere reisaccessoires.

NAAR SHOP >

Reisenthelshop.nl

Reisenthel is een merk met praktische oplossingen voor thuis en onderweg. Voor je citytrip zijn er reistassen, toilettassen en shoppers in heel veel verschillende dessins, maten, kleuren en uitvoeringen.

NAAR SHOP >
Reisenthelshop.nl

Tassengeluk.nl is een online shop met hippe maar betaalbare tassen en accessoires van verschillende mooie merken.

NAAR SHOP >
Tassengeluk.nl

Online store met reisartikelen zoals koffers, tassen en portemonnees. Officieel dealer van o.a. Samsonite, Delsey, Rimowa, Eastpak, Kipling, Oilily, Converse, Björn Borg, Senz Umbrellas.

NAAR SHOP >
Travelbags.nl

Webshop van Emco Lederwaren met groot aanbod tassen, bowlertassen, portemonnees, rugzakken en koffers van o.a. Converse, Kipling, Eastpak, Dakine, Brunotti, Bjorn Borg, PIP, Olilly

NAAR SHOP >
Kofferkopen.nl

Webshop Koffers.com

Ruim assortiment van koffers: harde koffers, zachte koffers, kinderkoffers, beautycases en diverse accessoires. Samsonite, Carlton, Rimowa en American Tourister.

NAAR SHOP >
Koffers.com

Webshop BagageOnline.nl

Bagageonline.nl heeft een uitgebreid assortiment koffers en reistassen van topmerken als Samsonite, American Tourister, Claymore, Eastpak en Titan. Ook een ruim aanbod in accessoires zoals paraplu's, wallets, beautycases en cameratassen.

NAAR SHOP >
BagageOnline.nl