Nederland Amsterdam Evenementen De Parade - Cityfan

De Parade

<< Terug naar zoekresultaat

De Parade

Iedere zomer kijken ze er in Amsterdam weer reikhalzend naar uit: De Parade. Dit rondreizende festival brengt 17 dagen spektakel met theatervoorstellingen, muziek, dans, magie, film en beeldende kunst naar de hoofdstad.

Het Martin Luther Kingpark wordt omgetoverd in een cultureel dorp met vrolijk gekleurde tenten, gezellige terrasjes, eettentjes, een cocktailbar en een nostalgische zweefmolen. De sfeer die wordt opgeroepen heeft nog het meest weg van een kruising tussen een ouderwets circus en een kermis. Vanaf het moment dat je de entrée passeert, word je ondergedompeld in een wereld van creativiteit en kunstzinnigheid. 

Voor de kinderen is er overdag een uitgebreid programma met knutselen, poffertjes bakken en uiteraard theater. Volwassenen kunnen ‘s avonds hun danspassen oefenen tijdens de Silent Disco. Via een koptelefoon hoor je de muziek van de dj, terwijl omstanders alleen het gestamp en gejoel van de van de dansers horen. Een hilarische ervaring…

TIP:
De Parade is gemakkelijk te bereiken via het water. De swingende paradeboot vertrekt op vaste tijden vanaf de Stopera. Zo begint het feest al met de reis naar het theaterfestival toe. Meer informatie vind je te zijner tijd op www.deparade.nl.

 

Adres

Martin Luther Kingpark -
1079 LM Amsterdam
T: 033 – 465 45 45

Test
> Meer spots binnen: 0,5km |  1km |  3km
Bekijk ook deze spots!
Je kunt hier je waardering en / of reactie geven!
Je moet hiervoor eerst inloggen of een account aanmaken.
Er zijn nog geen reacties.
  • Reageer als eerste en maak kans op een leuke verrassing!

------ advertentie ------

....

....