Nederland Rotterdam Overnachten Logeerboot Visithor - Cityfan

Logeerboot Visithor

<< Terug naar zoekresultaat

Logeerboot Visithor

Speedboot, opblaasboot, motorboot, veerboot, pakjesboot… Die kennen we. Maar had je ook al eens gehoord van de logeerboot in Rotterdam?

In de Rotterdamse haven ligt de Visithor. Een oude werkschuit, die geheel verbouwd is tot luxe logeerschip. Logeren op de Visithor is een belevenis van extremen. Heerlijk ontspannen liggend in je kajuit, dobber je tussen de nostalgische scheepjes in de haven van het Maritiem Museum. Tegelijkertijd ben je slechts een korte wandeling verwijderd van winkels, festivals, musea, theaters, bioscopen, restaurants en één van de grootste markten van Nederland. 

In zijn vorige leven heette de boot Timmerbak 10 (1955). Een werkschip dat door de gemeente Rotterdam werd ingezet voor de wederopbouw van de haven. Na een liefdevolle metamorfose is de Timmerbak in twee prachtige appartementen verdeeld. Los te huur, maar ook samen. Hoe dan ook: je beschikt over een eigen entree, heerlijk terras op het buitendek, keuken, douche en toiletvoorziening. Aan wal zijn de metro, tram en het spoor vlakbij. Kies je voor een meer nautisch weekend dan vind je de halte van de watertaxi naast de deur aan bakboordzijde.

TIP:
Je kunt heel goed zelf koken aan boord. Al valt het niet mee om de aantrekkingskracht van buurman Tinto te weerstaan, een fraai lichtschip met een heerlijke Spaans/Portugese keuken.

 

Adres

Wijnhaven tegenover nr. 107 (Bereikbaar via de blauwe steiger)
3011 WN Rotterdam
T: 06 – 55 18 64 73

Test
> Meer spots binnen: 0,5km |  1km |  3km
Bekijk ook deze spots!
Je kunt hier je waardering en / of reactie geven!
Je moet hiervoor eerst inloggen of een account aanmaken.
Er zijn nog geen reacties.
  • Reageer als eerste en maak kans op een leuke verrassing!