Nieuwsarchief - Cityfan

Nieuwslijst

Activiteiten 13 maart 2014

Duìstâhre wandelingen in duister Den Haag...

In het journaal zien we dagelijks beelden van het Haagse Binnenhof die we eerder als saai dan spannend zouden omschrijven. Maar dat was eeuwen geleden wel anders. Leer de verborgen kanten van Den Haag kennen met een 'Duìstâhre wandeling'!

Eten & Drinken 8 maart 2014

Caféweek 11 t/m 16 maart 2014

Van dinsdag 11 t/m zondag 16 maart 2014 is het Caféweek. Heb je nog nooit van het begrip Caféweek gehoord dan kan dat kloppen. De Restaurantweek kenden we al wel, maar de Caféweek is iets nieuws. Meer dan 200 cafés in Nederland doen er aan mee en elke dag staat in het teken van een speciaal thema.

3 maart 2014

Nieuw: ontdek 6 Europese steden op de fiets!

In de boekhandel viel ons oog op een grappig gidsje met de titel 'Fiets & The City Amsterdam'. Het gidsje maakt deel uit van een serie van zes fietsgidsjes die begin dit jaar verscheen en die je al fietsend ook nog door Antwerpen & Gent, Londen, Barcelona, Parijs en Berlijn loodst.

Algemeen 27 februari 2014

Doe de wifi-snelheidstest in je hotel

Behalve de locatie van een hotel en de mate van luxe, wordt er door reizigers ook steeds meer gelet op de aanwezigheid van wifi. Nou zal de snelheid van het internet niet doorslaggevend zijn bij de keuze van je hotel, maar het is wel heel handig en soms ook noodzakelijk om snel internet te hebben.

Kunst & Cultuur 25 februari 2014

Maastricht in de ban van TEFAF 2014!

Maastricht maakt zich op dit moment op voor TEFAF 2014, 's werelds meest toonaangevende kunst- en antiekbeurs, gehouden van 14 t/m 23 maart a.s. Voor zowel kunstliefhebbers als liefhebbers van de stad Maastricht heeft de stad behalve de beurs, tijdens deze 10 dagen nog veel meer leuks in petto!

Evenementen 18 februari 2014

Internationale dino-tentoonstelling in Rotterdam

Ben je nog op zoek naar een uitje voor in de voorjaarsvakantie? Vanaf 7 februari a.s. is voor het eerst in Europa te bewonderen: de boeiende, internationale, reizende tentoonstelling Living Dinosaurs.

Kunst & Cultuur 11 februari 2014

Naar de Kunsthal Rotterdam voor mooie schoenen!

Zeven maanden was de Kunsthal in Rotterdam gesloten vanwege een grote verbouwing. Maar sinds 1 februari van dit jaar is het museum weer open en staat één van de zes tentoonstellingen in het teken van…..jawel schoenen!

Algemeen 26 april 2013

Stedentrips worden steeds populairder

Steeds meer mensen kiezen voor een stedentrip en ze zijn er in alle soorten en maten.

Evenementen 12 april 2013

Dat gaat gevierd worden: 300 jaar Vrede van Utrecht!

Weet jij wanneer de 'De Vrede van Utrecht' werd getekend? Hoogstwaarschijnlijk niet. Dat is ook niet zo gek, want in de geschiedenisboeken wordt er geen of nauwelijks aandacht aan besteed. Toch was het 300 jaar geleden voor Utrecht een belangrijke gebeurtenis. In 2013 gaat het daarom dan ook uitgebreid en groots gevierd gaat worden. De aftrap is op zaterdag 13 april!

Evenementen 22 maart 2013

Tweetakt festival in Utrecht

Vandaag wordt in het centrum van de stad Utrecht de aftrap gegeven voor het festival Tweetakt. Langer dan twee weken maar liefst kun je genieten van theater, muziek en nog veel meer.

Evenementen 16 maart 2013

Nieuw: FeelGood Market in Eindhoven

De FeelGood Market is een bruisende markt vol design, art, fashion, vintage, sieraden, lifestyle, kids stuff, (bio) food en mooie, originele, eigenzinnige (streek)producten van geïnspireerde ontwerpers, ambachtslieden en creatievelingen. Meestal aangeboden door de maker zelf. Met daarnaast live- muziek, workshops en theater.

Evenementen 8 maart 2013

Het Nachtspoor: voor 21 jaar en ouder

Het Nachtspoor is de nieuwe creatieve avondparade in Het Spoorwegmuseum. Een culturele speeltuin waarbinnen Het Nachtspoor in samenwerking met Utrechtse creatieven de beste dingen uit het leven combineert.

ShoppenEvenementen 1 maart 2013

Kijken, kijken, kopen!

Vorig jaar vond de eerste editie van de Culturele (koop) Zondag Kijken, Kijken, Kopen plaats: volop theater, dans, muziek en beeldende kunst in kleine en grotere winkels. Het werd een zonnige dag vol prettige verrassingen in de mooie Utrechtse binnenstad. De conclusie van publiek, ondernemers en organisatoren was eensluidend: dit smaakt naar meer!

Evenementen 28 februari 2013

Stappen voor het goede doel

Op zaterdag naar de stad, een terrasje pakken, kleren kopen, heerlijk eten en een drankje nuttigen. Het klinkt alsof het de normaalste zaak van de wereld is, maar wat als je één dag in het jaar met het helpen van jezelf ook een ander kunt helpen. Op zaterdag 1 juni 2013 kan dit, dan vindt namelijk de Nacht van de Fooi weer plaats. Dit jaar wordt het landelijk evenement voor de...

EvenementenAlgemeen 26 februari 2013

Nieuw festival in Rotterdam: Rotterdam Unlimited

Rotterdam Unlimited serveert 11 t/m 16 juni een mega-cocktail met de beste ingrediënten: een buzzing binnenstad vol muziek, podia, dans, eten, drinken en een bubbling mix van nationaliteiten!

Artikel 1 tot 15 van 34
« eerste < vorige 1-15 16-30 31-34 volgende > laatste »