Nieuw: ontdek 6 Europese steden op de fiets! - Cityfan

Nieuw: ontdek 6 Europese steden op de fiets!

3 maart 2014
Door: Jeanet
In de boekhandel viel ons oog op een grappig gidsje met de titel 'Fiets & The City Amsterdam'. Het gidsje maakt deel uit van een serie van zes fietsgidsjes die begin dit jaar verscheen en die je al fietsend ook nog door Antwerpen & Gent, Londen, Barcelona, Parijs en Berlijn loodst.

Wat is er leuker dan tijdens je citytrip op de fiets een stad verkennen? Je verplaatst je sneller van het ene naar het andere punt van de stad dan wanneer je dat wandelend zou doen. Bovendien zie je veel meer dan wanneer je de metro of bus pakt.

Al fietsend door de verschillende wijken en parken adem je bovendien ook de sfeer van een stad. Met Fiets & The City Barcelona bijvoorbeeld ontdek je karakteristieke buurten die anders misschien aan je aandacht waren ontsnapt. In een metropool als Londen is fietsen bovendien geen sinecure. Daarbij komt enige hulp best van pas.

De stijlvolle reisgidsjes op zakformaat hebben een vintage uitstraling, zijn fraai geïllustreerd en belichten ook de plekken waar de locals zelf graag komen. De fietsroutes nemen je mee de wijken in, weg van het toeristische centrum, op naar leuke terrassen, bijzondere plekken en unieke winkels. Compleet met adresjes waar je kunt bijtanken en met gedetailleerde kaarten.

Uitgever: Kosmos Uitgevers
Verschenen: februari 2014
Prijs: € 7,99 per stuk

Verkrijgbaar bij o.a.:

     

Je kunt hier je reactie geven!
Er zijn nog geen reacties.
  • Reageer als eerste en maak kans op een leuke verrassing!


RSS nieuws feed

Cityfan laatste nieuws RSS feed

Volg het laatste nieuws middels onze RSS feed