Activiteiten - Cityfan

Fotoheader Activiteiten

Van wandelen, fietsen, skaten, peddelen tot..... een hightea

"We willen iets leuks doen, maar wat?" Dat kan de vraag zijn als je op citytrip bent of zomaar een dagje uit. Hoe kom je aan ideeën? Toegegeven, het valt niet altijd mee om iets te verzinnen. Vooral omdat we in Nederland nooit zeker weten wat voor weer ons te wachten staat. Daarom hebben we zoveel mogelijk ideeën, voor binnen en buiten.

Ga je een stad voor het eerst verkennen, dan is een stadswandeling een goed begin. Natuurlijk kun je deze op eigen houtje doen, maar interessanter is het om een persoonlijke rondleiding te krijgen. Deze worden steeds vaker door locals gedaan. Erg leuk!

Maak een rondvaart of huur een kano om de stad vanaf het water te bekijken. Ben je sportief, huur dan een scooter, step of fiets. We hebben diverse verhuuradressen gevonden. Skaten kan natuurlijk ook. Helemaal leuk is een picknick onderweg; ook hier hebben we heel geschikte adresjes voor gevonden. Is het niet zulk mooi weer, denk dan aan een high tea, workshop of proeverij. Wil je tenslotte bijkomen van je drukke dag? In sommige steden kun je 'floaten' of naar een hammam. Ook dat valt bij ons onder activiteiten…

Tip:
Als je doelgericht wilt zoeken naar een bepaald soort activiteit in een stad, kun je deze snel en gemakkelijk vinden door eerst een stad te kiezen. Klik dan in het linkermenu op ACTIVITEITEN en vink vervolgens een categorie aan.

----- boekentips -----