Eten & drinken - Cityfan

Eten & drinken

Fotoheader Eten en drinken

Van Hollandse pot, tot exotisch, biologisch of vegetarisch

Is er iets fijner dan de stad in te gaan en jezelf te trakteren op een overheerlijke cappucino, latte macchiato of espresso? Professioneel gezet door een barista met daarbij een, met liefde gemaakt, stuk verse taart? De beste koffietentjes in een stad moet je weten te vinden!

Een hapje eten kun je in een gezellig eetcafé, maar ook in een hip, trendy, op en top gestyled restaurant. Hollandse pot, mediterraans of exotisch. De welbekende ketens vind je niet op Cityfan. Wel gezellige buurtcafés- en restaurantjes waar de locals komen. En lunchcafés, brasserieën en restaurants, ook vegetarische, waar gewerkt wordt met streekprodukten,  fairtrade en biologische producten.

Waar je lekker eet, wil het oog ook wat. Bij ons wel. En dus vonden we ook culinaire adresjes op aparte locaties of met een bijzondere inrichting. Waar je kunst ziet, waar de hand van een designer aan te pas gekomen is, waar alles wat je ziet zelfs te koop is.

En natuurlijk is het geweldig om met zonnig weer neer te strijken op een mooi terras. Middenin de stad, waar het gezellig ‘mensen kijken’ is. Rustig, in een park of tuin. Of romantisch aan het water. Nou ja, net wat je wilt. Mogelijkheden genoeg!

Tip:
Als je doelgericht wilt zoeken naar een tip op het gebied van eten en drinken, dan kun je dat snel en gemakkelijk doen door eerst een stad te kiezen. Klik dan in het linkermenu op ETEN EN DRINKEN en vink vervolgens een categorie aan.