Evenementen - Cityfan

Fotoheader Evenementen

Van muziek- en filmfestivals, tot boeken- en rommelmarkten

De Vierdaagse van Nijmegen, de Tilburgse Kermis, het Zomercarnaval in Rotterdam, de Amsterdamse Gay Pride, het International Film Festival Rotterdam (IFFR) en de Uitmarkt in Amsterdam staan in de top 10 van grootste landelijke evenementen in Nederland. Deze evenementen worden jaarlijks door duizenden mensen bezocht. Mag het van jou allemaal best wat minder groots en massaal, bekijk dan zeker onze tips.

Ben je een foto- of filmliefhebber, hou je van poëzie, luister je graag naar klassieke muziek, of juist pop, wereldmuziek, jazz of zeemansliederen? Je kunt het zo gek niet bedenken, of er is een festival voor. Op theatergebied zijn er ook veel festivals; met een serieuze insteek of juist cabaretesk. Sommigen zijn ook voor kinderen leuk, omdat er speciaal voor hen, workshops en activiteiten georganiseerd worden.

Niet alleen festivals, vallen onder de noemer evenementen; ook boekenmarkten, rommelmarkten en georganiseerde wandel-, fiets- of skatetours.

Tip:

Als je doelgericht wilt zoeken naar een bepaald soort evenement, dan kun je dat snel en gemakkelijk doen door eerst een stad te kiezen. Klik dan in het linkermenu op EVENEMENTEN en vink vervolgens een categorie aan.