Overnachten - Cityfan

Fotoheader Overnachten

Logeren in een boetiekhotel, een B&B, of.....woonboot

Maak je een citytrip, dan wil je ook op een leuke manier overnachten. En dat kan op wel heel veel manieren. Wat zijn er veel bijzondere logeeradressen! Van goedkoop tot peperduur. We hebben ons niet laten leiden door prijs. Wél of we iets leuk, mooi, gezellig of origineel vonden. Er zijn adressen waar je, als je er eenmaal logeert, nooit meer weg zou willen! 

We hebben, als het om hotels gaat, zoveel mogelijk boetiek- en designhotels geselecteerd. Meestal kleinschalig en vaak gevestigd in bijzondere panden. Ketens hebben we over het algemeen links laten liggen, behalve wanneer we ze toch bijzonder genoeg vonden.

Logeren bij een B&B is vaak een hele verrassing. B&B's tref je op de meest bijzondere locaties. Trouwens ook in de meest bijzondere onderkomens als kastelen, grachtenpanden, herenhuizen, villa’s, stadsboerderijen, zelfs woonboten.

B&B-eigenaren hebben er vaak van alles aan gedaan om hun logeeradres zo smaakvol mogelijk in te richten. B&B's worden over het algemeen met veel passie en toewijding gerund en dat maakt het ook zo leuk. Het is persoonlijk en heeft charme.

Wil je meer op jezelf zijn tijdens je citytrip, dan kan het huren van een appartement of studio een goed idee zijn. Je hebt optimale privacy en je hoeft niet op tijd aan te schuiven voor het ontbijt.

Tip:
Als je doelgericht wilt zoeken naar een tip op het gebied van overnachten, dan kun je dat snel en gemakkelijk doen door eerst een stad te kiezen. Klik dan in het linkermenu op OVERNACHTEN en vink vervolgens een categorie aan.