Uitgaan - Cityfan

Fotoheader Uitgaan

Van bruine kroeg tot, hippe club of filmtheater

Uitgaan in een vreemde stad is spannend en leuk, maar hoe vind je iets naar jouw smaak? Dat is best lastig. In de rubriek uitgaan hebben we dan ook van alles verzameld, waarvan we denken dat het leuk kan zijn. Wil je naar een bruine kroeg of juist hippe cocktailbar? Naar een pop- of klassiek concert? Het is maar net wat je smaak is of waar je op dat moment zin in hebt.

In alle steden heb je bioscopen; het is niet moeilijk om te achterhalen waar de grote megabioscopen zitten, waar je de nieuwste films en blockbusters kunt zien. Wij hebben daarom vooral filmhuizen en theaterbioscopen geselecteerd, die vaak moeilijker vindbaar zijn. Theaters heb je ook in alle soorten en maten; we hebben er een heel aantal gevonden. Ook dié theaters waarvan de programmering bijzonder is en de sfeer gezellig intiem.

Verder hebben we podia, waar je naar muziekoptredens kunt kijken of een avond helemaal uit je dak kunt gaan. Waar dj’s lekkere pop, dance, hiphop, soul of r&b draaien. Doe je het liever wat rustiger aan, dan zijn er natuurlijk in elke stad gezellige bruine kroegen en cafés, waar live-muziek te zien en horen is.

Tip:
Als je doelgericht wilt zoeken naar een tip op het gebied van uitgaan, dan kun je dat snel en gemakkelijk doen door eerst een stad te kiezen. Klik dan in het linkermenu op UITGAAN en vink vervolgens een categorie aan.