Stuur ons je tips! - Cityfan

Tip een spot aan de redactie

....Om een spot aan te melden, dient u eerst in te loggen.

Stuur je tip en win een Pluim!

Als redactie vinden we het heel leuk, om tips en reacties van Cityfans te krijgen! We belonen daarom elke maand de leukste tip met een Pluim, ter waarde van €25,-.

Weet jij, in één van de steden die op Cityfan staan, een leuk cafeetje, restaurant, winkeltje, B&B of iets anders? Laat het ons weten!

Wat is een Pluim?

Met een Pluim kun je zelf voor een belevenis of cadeau kiezen. Wat dacht je van bijvoorbeeld een high tea of een overnachting? Een abonnement op je favoriete tijdschrift of een knipbehandeling bij een bekende haarstylist? Doe hier inspiratie op want er zijn meer dan 450 dingen die je met je Pluim kunt doen! Dat wordt nog moeilijk kiezen...

Hoe werkt het?

  1. Maak eerst een account aan om je te registreren. Dit is nodig, om je adresgegevens aan ons door te kunnen geven; (we geven je gegevens uiteraard niet door aan andere partijen).
  2. Als je een account hebt, kun je rechts bovenin de website inloggen. Meer info over inloggen vind je bij bij FAQ.
  3. Als eenmaal bent ingelogd, kun je een tip of spot aanmelden, via het speciale invulformulier.

Vul het formulier in, voor zover je alle gegevens weet. Het hoeft geen mooi, compleet verhaal te zijn, want de redactie controleert en herschrijft het zonodig. Je kunt ook foto's uploaden.

De winnaar krijgt bericht per e-mail, maar wordt ook op de website bekend gemaakt. De Pluim wordt in cadeauverpakking naar je thuis gestuurd. Vergeet dus niet je adresgegevens te vermelden!

 >>> Stuur je tip of spot!